Thursday 7 April 2011

saptamana 29


Cam asa arata bebita mea mica acuma :) Bebe mic are deja un kilogram!
Pana acum n-am simtit ca sunt insarcinata, dar usor-usurel incepem cu picioare usor umflate pe seara, mers cu tenta de rata dragut leganata, si somn mai dificil.
Din cele 4 variante, prima a picat evident pozitia pe burta, prin luna a treia, long time ago, nici nu-mi mai pot imagina cum cineva are voie sa doarma pe burta :P.
Acum pica si varianta pe spate, pozitia mea preferata de nani.. pt ca in clipa in care ma intind pe spate, am senzatia ca o planeta imensa rotunda se rostogoleste peste mine si ma sufoca. (O fi si ceva sambure de adevar in senzatia asta) Deci am ramas cu 2 variante, dreapta/stanga, cu mentiunea prietenesc-medicala sa nu dorm pe dreapta pentru ca imi sed pe vena cava si-mi provoc singura un milion de efecte devastatoare, mai bine nici nu le mai amintim..
Deci pe burta nu, pe spate nu, pe dreapta nu, dar nu dispera draga graviduta, nu va trebui sa dormi in picioare sprijinita de usa ca sa-ti salvezi sanatatea. Uite, pentru urmatoarele 3 luni poti sa dormi linstita in pozitiile pe stanga, pe stanga si pe stanga. Trei luni, sa vezi ce repede trec :))

sapt29/luna7/trim3 Am intrat in trimestrul 3!!

3 comments:

raluca said...

Un trimestru 3 cat mai frumos iti doresc, fara ingrijorari si cu mult calm si liniste! Totul va fi bine.

alex said...

Mersi fain Ralu, liniste si dragoste sa aducem pruncii pe lume :)

Anonymous said...

proclaimed most of the people pay back its loans promptly and without the need of effects
A respected personal debt a good cause wants the number of men and women using all of them meant for assist over cash advance bills that will increase that. personal debt a good cause pronounces round purchased typically the temporarily, large desire lending options this coming year. Typically the nonprofit shows a couple of years past the numerous purchasers using them was initially small.
zobacz kolejny post
pożyczki na dowód kraków
szybki kredyt przez internet bez bik
kredyty bez bik dla zadłużonych
pożyczka na dowód

http://pozyczki-prwatne.org.pl
http://pozyczkanadowod24.com.pl
http://kredytybezbiku.biz.pl