Friday, 17 June 2011

Vine!

Ahh.. e ultima noapte cu burticaaa.... Ultima oara cand e bebe la Mamia in burtica si da din labute, si-l simt inauntru cum sughite si cum se misca si cum scoate cate o manuta si ma inghionteste cu cate un piciorus.... !!
Si nu cred c-o sa mai avem vreodata din nou burtica dinasta mare, rotunda, cu bebelus in ea. Ooo....deja mi-e dor de burtica mea ca o mingiuca miscatoare cu bebelus in interior :)
Ultima noapte cu bebe in burtica
Ultima noapte cu bebe in burtica
Ultima noapte cu bebe in burtica!!! Cand a trecut totul asa repede? Taitai burtica.. vine bebe!

Vine bebe? Maine vine barza la noi. Dimineata pe la 5 jumate ne imbarcam cãtestrei spre Brasov, pe la 8 jumate suntem la clinica. Pregatiri-chestii, si in jur de 12 medicul medical deschide usita si scoate bebeblusa din burtica de la Mamia.
A DOUA BEBITA!! Nu-mi vine sa cred, maine o sa fiu cu bebe la titi, o s-o avem in brate... o sa avem inca o bebelusa mica-mica-mica de tot :))

Sper sa fie bine bebelusa, anestezia mea in coloana ca si inexistenta, iar urma de la usita deschisa, la fel de aproape invizibila ca si prima oara. Mamia refacuta la fel de rapid ca data trecuta, Tatilu zapacit de fericit dar atat de indemanatic cu bebelusii de-o zi, iar Iana-Soparlita-Dumbo-Albacazapada-PuideViki, care dupa cum ne spune ea insasi, chiar azi a implinit "5" ani, sa se simta in continuare pletena si iubitzica humoasa a lui Mamia, chiar daca in ultimele zile s-au cumparat cam multe lucruri de bebe (printre care chiar si un bibilon de sticla), s-au facut pregatiri dintre cele mai curioase tot pentru bebe, s-a discutat iarasi si iarasi despre bebe si chiar a fost transferat PATUTUL EI.. pentru bebe! Toate ca toate, dar patutul... oo! (Nu conteaza ca de trei ani zace in totala ignorare pe post de suport de jucarii, dar acum ca a venit momentul sa i-l cedam bebelusei, a devenit instantaneu obiect de maxim interes)
Totusi, punand in balanta duiosenia cu care imi spune ca sunt humoasa, ca ma pupa si ca ma iubeste, ca il pupa si-l iubeste si pe Tatilu si ca o pupa si-o iubeste si pe bebelusa si dragul cu care imi imbratiseaza imbratisa burtica, am incredere ca totul se va aseza pe fagase bune, de bucurie.
Ma duc la nani.. maine ne intalnim cu bebelusa :)

8 comments:

alina said...

pumnii stransi stransi, sa fie bine!!

sultana said...

cred ca sinteti deja acolo! haide c-o sa fie bine, mamia!:)

raluca said...

tinem pumnii! va fi bine, va fi bine!

Cristiana said...

Numai ganduri bune trimitem catre voi! Pupam fetele curajoase

GERMINA said...

Nastere usoara!
Sa va intoarceti sanatosi si fericiti!

Cristina said...

Nastere usoara si recuperare rapida!
Bebe papacios si cuminte!:)

sultana said...

Ana implineste azi 3 ani ? waw, ce potriveala! la multi ani, fetelor, sa cresteti frumos impreuna! va pup

alex said...

multumim mult de tot, pupici de la bebita nou-nouta! e bine, e sanatoasa si tare papacioasa. happy Mamia!