Saturday, 26 May 2012

is de groaza

ca-s de groaza, asta sitie toata lumea :)
ce sa-i faci, ghinion. pt ca na, eu sunt de groaza si altcineva nu e deloc de groaza. asa ca nu poate fi vorba decat de ghinion ca s-a facut asa ca eu sa fiu de groaza, spre deosebire de alte fiinte umane de jur imprejurul meu, care sunt grozave, adorabile si  nemaipomenit de extraordinare.
Dar hei, am vesti bune pentru mine: doua vesti bune.
1. Mi-am dat seamaaa. ca sunt de groaza.
Calumea, nu?
Intr-adevar o veste super tare. mai grozava de atata nici ca se putea.. Yes! ce tare, tocmai am aflat ca sunt de groaza, Yess!!
Poate parea o veste total deprimanta. Iti dai seama? Sa descopere despre sine asa, un om nevinovat oarecare, sa realizeze (dintr-o data, sau treptat) ca este pur si simplu de groaza. iti dai seama cum poate sa-i pice cuiva treaba asta. Anyway, faza asta, ca mi-am dat seama ca sunt de groaza, eu o trec totusi la vesti bune, ce sa fac.
Na, si a doua veste buna (asta e chiar buna). A doua veste ar fi ca:
2. I'm workin' on it !!
Ieeeii... lucrez la "de groaza" asta. (care ma caracterizeaza pana in strafundul fiintei
atat de profund, ca ma ia ameteala numai cand ma uit in jos pe dinauntru.) Deci lucrez la mine. sunt in lucru.
reprezint un santier.
un atelier.
un experiment?
asa, un experiment. Si dupa cum vad mental graficul evolutiei, asaaa... cam la optzeci si trei de ani voi ajunge sa nu mai fiu de groaza absolut deloc.
Atunci sa ma vedeti :) Ce calma si asertiva voi fi. empatica si echilibrata la maxim. vibrand luminos de-o energie pozitiva sublima. Toata planeta va fi una cu mine, in armonie centrala totala. Fe-ri-ci-re putem spune, fara sa gresim. La 83.

Pai bine mãi ãsta. asa ceva ne-ai facut?  asta a fost efectiv voia ta? Sa rãsipchim anii astia frumosi in felul asta, si sa ne dai impacarea numai la sfarsit...?  Super. Cat pe ce sa zic mersi nu mai am nevoie
dar nu mai zic nimic, ca acuma stiu clar ca-s de groaza groazei :))

No comments: