Monday 21 June 2010

Bulgaria weekend sau deepwater soloing








Preaiubitorul meu sot (pe care este evident ca nu-l merit), daca a vazut si-a vazut ca de trei zile-ncoace muzica nu-mi mai tace/ iarba nu-mi mai place, a hotarat ca indiferent de cauze - sau cu atat mai mult, trebuie sa ma scoata din starea de vertij in care ma aflam.. asa ca m-a luat pe sus si dusi am fost.
Mi-am dat seama ca am plecat de acasa si ca am ajuns prin alte locuri abia in clipa in care trecand granita, m-am trezit la realitate: Deci suntem... ioooi, in Bulgaria!
Dece ioi? Pai un mare ioi, pentru ca eu n-am o parere prea buna despre Bulgaria, mai bine zis am o imagine de-a dreptul intunecata, punand cap la cap diverse bucatele de puzzle care mai de care mai sinistre.
In fine, bine ca eram insotiti de oameni de nadejde, incercati pe meleagurile bulgaresti, asa ca m-am lasat dusa de val . oricum n-aveam vlaga sa protestez..
Cred ca m-am trezit de-a binelea abia cand ne-am dat jos din masina si m-a izbit un miros intens, de alge sarate: la 3 metri mai incolo, sub stanci, imi vuia marea la picioare. Deci am venit la mare.. oau.
Baie, sare, ierburi de nisip, cort, valuri, somn, ..., vant, stanci frumoase, cataratori, trasee, piele arsa..stop. Asta nu mi-a placut, eram prea cu capul in nori si nu m-am dat cu ce trebuia, nu m-am acoperit destul.. mi-am prajit pielita :(

Anyway, I can eat again now..

2 comments:

Anonymous said...

Buna,
Stanci in Bulgaria? Pe unde? Vreau si eu :)

alex said...

de la Vama usurel in jos.. Shabla, Tyulenovo.. e splendid!