Wednesday, 22 December 2010

Sa va povestesc cum a fost :D

daca vedeti o aratare slaba si obosita.. dar cu un zambet mare si tamp desenat pe toata fata..... sa stiti ca sunt eu, dupa prezentarea de prediploma :D
Noi doua am intrat primele azidimineata, eu in deschidere.
La 9 si 20 eu si Stefi fugeam in sus pe scarile de la peisagistica.. ah, intarziuu!! Am avut un flash si mi se derula in gand serbarea din clasa a I-a, cand eu eram Dornröschen si Mame imi croise special rochita roz-pal, si furasem din parc trandafiri pe care mi-i prinsese 2-3 pe rochita si unul pe bentita din par... si evident, toata lumea era adunata, colegii, parintii si Corina-Tante.. iar Dornröschen nu mai aparea.. Intr-un final am ajuns, Corina-Tante nu m-a certat ci m-a strans in brate si a inceput serbarea . .

Cu suflarea taiata, ajung in amfiteatru. Iulia, Mugur si Ruxi. In rest, gol. Haahh, deci am timp sa-mi zappez skeletul. Povestim, unii beau cafea, mai dam un ochi pe rezumatul de idei.. intre timp vine lume, pe la 10 siceva incepem. Primele doua planse erau ale mele. Incep usurel dar in doua minute emotiile ma strang de gat tot mai tare.. simt ca nu mai pot respira. ma fortez sa nu ma las si zic inainte, cu creierul innecat in adrenalina. prof.Vi imi zice mai respira Alexandra, prof.Ve ce draguta ne aduce doua pahare de apa.. ma incordez la maxim sa continui fluxul de cuvinte si sa nu uit ceva important, termin cele 2 planse, preia July. Huuuuuuhhhh... am trei minute sa respir. Apoi a fost ok, am prezentat fiecare alternativ cate 3-4 planse si am mers cat de cat coerent pana la sfarsit, 55 de planse. Huuuh!
In tot acest timp se puteau intampla multe chestii (mi-au vazut ochii multe batalii in anii astia), dar n-au cazut bombe. Dimpotriva, comentarii oarecum curioase, pe care le-am perceput incurajatoare. Ok in gandul nostru, ACUM vine taierea. Spre surprindeera noastra insa n-am fost taiate ci incurajate si chiar felicitate. S-au starnit niste discutii de principiu intre membrii comisiei, s-au batut umpic intre ei dar tinta nu eram noi.. noi doar declansasem ;)) Spre noi inca nu se arunca cu rosii, dar eram totusi in asteptare.. Apoi gata, asta a fost, felicitari! Nu ne-a venit sa credem, ne-am ridicat de la biroul ala ametite, drogate, vlaguite, fericite.. Intr-un cuvant, proiectul (si prezentarea - pentru ca se face oarecare diferenta intre ele) n-au fost foarte rele. Gizaasss.. thaaanks!
nota.. buna, mult mai buna decat in visul meu cel mai dulce, nouasimuuult. E o senzatie dulce, plutesc intr-un lichid cald . . Multumesc domnului ca m-a irizat, comisiei ca ne-a gratiat, Juliei ca ne-am tandemat si lui Stefi ca m-a rabdat.
No si acuma fata draga, lasa norisorii roz, nu te mai umfla in pene, coboara pe pamant, du-te petrece repede sarbatorile si-apoi cu puiul nr1 de-a dreapta si puiul nr.2 in marsupiu, pune-te de citeste frumos niste cartulii pe waterfront si fa schite si crochiuri, ca in februarie ne vedem cu planul general si poate n-o sa mai fie Dumnezeu tot asa bine dispus. Acum are lumea asteptari de la noi, si greul abia incepe :)))

p.s. pardon, L.e.
Cel mai mult m-a socat si m-a fericit ca I. m-a strans in brate dupa prezentare, si ca ea I. ne-a dat noua punctaj max. Si asta pentru ca I. esteee.. nu stiu daca puteti intelege.. violent tornado intelligence almighty guru

L.e.
Nu-i bine cu blogurile astea. am zis ca tre sa-l inchid. Nu mai poate omu' abera de capul lui ca vine cine nu trebuie si zice "A, de mult ti-am gasit blogul tau secret, ce credeai "
la care profu de langa zice "Da da, dar semestru' asta n-a bagat nimic"
:))) :D :D DD oops

L.e. N-am vrut sa zic de bebe 2 decat dupa prezentarea de prediploma pt ca July (partenera mea de echipa) cred ca facea herz attack la aflarea vestii, cum am facut si eu de altfel. Deci am zis ca e mai bine s-o crut de asa soc. Ei, acum ca a trecut prima parte, in care practic am fost foarte dependente una de alta, acum e alta viata, pt ca practic de acum incolo, la a doua parte a proiectului isi ia fiecare o bucata pe care o duce in detaliu, deci suntem mai fiecare pe pielea ei. si clar, dau diploma la vara bine si cu grija si cu mare atentie. Numai in ziua prezentarii sa nu nasc :))

3 comments:

alina said...

Felicitari si ... FELICITARI! Bravo, sa fie intr-un ceas bun!

raluca said...

Bai, felicitari pentru prediploma, cat despre bb2, sa ai parte de o sarcina asa cum iti doresti si...sa ne mai intalnim intamplator:)

alex said...

mersi Alina, venim pe urmele voastre :) mai avem putin pana la ...5!? cat vroiam eu :))

mersi ralu, am fost asa happy cu prediploma asta..huh! cat despre sarcina, deocaamdata eu si bebe ne avem foarte bine unul cu altul, god help us!

SARBATORI FERICITE!