Wednesday 1 June 2011

De 1 iunie, si mai ales de 4

Maine de 1 iunie ne gandim daca sa mergem la oraselul copiilor sau la chestii dragute la MTR. Dup-amiaza poate donam vreo doua plase de jucarii si carticele pentru alti copii care au precis mai putine decat noi, sau mergem cu tati in parc la Mogosoaia.. el cu treaba noi cu picnick :PP

1 ca 1, dar in 4 avem mare eveniment mare! Cu mic cu mare si cu foarte-foarte mic, negresit ne prezentam in formatie completa sa vedem avioane, palapante si icoptele, pentru ca ne plac foarte mult. Mergem sa distram broscuta (poate dam si-o tura fainaaa cu un avion pus la dispozitie special, dar hei, shhhhh... asta e un detaliu secret, sa nu-i spuneti nimic lui Tatilu, el inca nu stie la ce ne sta noua gandul :))
Ei, om vedea ce aventuri ne mai gasesc... abia asteptam!!



Bucurestiul a avut noroc anul asta pentru ca aerodromul Ghimbav de langa Brasov se transforma in aeroport, asa ca locatia clasica a celorlalte 3 editii anterioare s-a mutat in 2011 la Clinceni, iesirea S-W spre Bragadiru. Oricum, show-ul va avea loc si in august la Tg-Mures, parca in 13, pentru fanii mai nordici, iar in 6 august la Banesti va defila inca un miting de aviatiune.

4 comments:

sultana said...

si noi ne gindim sa mergem!

alex said...

hai hai ca o sa le placa maxim la pici :)

sultana said...

stiuuu! voi pe la ce ora aterizati ? ca sa ma exprim in ton ..:)

alex said...

pai noi pe la 4 cred ca ajungem, ar fi nais sa ne vedem pe-acolo :)