Monday, 15 August 2011

Cum e sa ai doua fetite?

Cand eram inca insarcinata i-am raspuns plina de entuziasm unei doamne, ca "ma bucur tare ca bebe2 e tot fetita!". La care ea ma priveste neincrezatoare "ei, ai fi vrut tu sa fie baiat, da e bine si-asa, ce sa faci"

M-am mai gandit la asta, cu detasare..
am lasat adevarurile sa curga prin mine fara sa incerc sa le manipulez. Si nu stiu dece, inca nu pot explica motivele pentru care si eu si Stef simtim la fel: ne bucuram amandoi ca avem doua fetite.
Ca vor fi doua surori
Ca se vor rasfata amandoua in fata oglinzii cu rochite invartitoare
Ca-si vor face una alteia codite impletite
Ca isi vor confesa sub juramant secretele-nestiute-ultra-ectoplasm
Ca vor chicoti, se vor alinta.. se vor imbraca amandoua la fel intr-o zi speciala..
Un baiat parca ar fi rupt toata vraja, asa simtim.
Si in plus, Imparatul Verde avea de fiecare data ori trei fete, ori trei feciori. Asa sunt basmele cele vechi si adevarate

Multumesc Ioana :)

6 comments:

alina said...

Asa este. Confirm. :))

Anonymous said...

Fetele sunt minunate.La fel si baietii.Am doua fete si-un baietel.Jur,ca,desi are un an si patru luni se invarte impreuna cu fetele cu-ale lor rochii invartitoare.Sincer,cred ca chiar nu conteaza......dar si eu m-am lovit de aceeasi mentalitate cand eram insarcinata cu mijlocia.......no,tot fetita....nu-i bai...
Sa fie sanatoase.Mari

alex said...

:) ce fain, ce multi copii.. minunat!

sultana said...

P.S. vaaai. ce mi-ar placea o fetita...:))

Iulia said...

E super ca ai doua fete de varste asa apropiate. Si eu am o sora mai mare cu trei ani ca mine si cred ca daca avem un frate mai mare nu eram la fel de prieteni. Baietii gandesc altfel, au alte pasiuni, n-as fi avut cu cine sa discut asa ca de la suflet la suflet. Oricum, noi, cel putin, cat am fost mici, i-am zapacit pe parinti: ne certam, ne bateam, voiam mereu aceleasi jucarii, cand stau si-mi amintesc ma intreb cum n-au fugit ai nostri in lume :)) Situatia s-a schimbat treptat, pe masura ce am crescut. Acum mi se pare ca a fost minunat. Va doresc toate cele bune :)

alex said...

:) da Iulia, ceva de genu imi imaginez si eu pentru ele ........