Tuesday 23 March 2010

circulatia apei in economie sau dece sa nu bei apa la sticla



mai usor cu peturile, poate scapam de monopolul bottled-brain
mai multe pe story of stuff

2 comments:

sultana said...

mi-ar placea sa lucrez pt campanii din astea, in tari civilizate, evident. de aplicat insa, hm... cind stateam la bloc chiar beam apa de la chiuveta, era f buna. de cind stam la casa, unde apa e asa de calcaroasa ca ramin dire de creta pe pahare (peste tot I mean) nici pisicii nu-i dau apa de la robinet. voi ? aplicati ?:)

alex said...

mai ce sa zic, in Ardeal nici nu se pune problema, la sb si cj se bea de la robinet. de cand am venit in buc, gata, aici lumea face semnul anticristului pe robinet, ca si cand ar fi spurcata, asa ca ne-am dat si noi pe baxuri. dar de acasa ai mei tot insista ca apa la peturi n-are cum sa stea sa nu se strice ca nu e sfintita si deci contine conservanti, maica-mea pe de alta parte tot zice de minerale, ca nu e bine sa filtram atatea prin rinichi, ca facem pietre. deci acuma suntem in faza semi, mai de la robinet, mai cate un borsec de pofta. pe termen lung ne gandim la niste filtre si s-ar rezolva toate teoretic.
stiu cum e la case, avem clienti carora nu li se dezvolta vegetatia in gradina din cauza calcarului in cantitai industriale, apa de la put.. urme albe, gust nasol, da