Friday 9 April 2010

Sunt fericita pentru ca:

- Am facut o broscuta suuuperdraguta si se pare extrem de inteligenta :))
- Am facut broscuta superdraguta si extrem de inteligenta inainte de 28 de ani
- Nu am sef. Nu am nici sefa. Sunt un om LIIIBERRR ..!
E o senzatie nepamanteana
- Am o munca frumoasa, creativa. Creez, imi lucrez muschiul creatiei, al intelectului. Every day. Nu fac munci stupide. Conteaza mult. Imi aleg clientii, am orar flexibil.. ce poti dori mai mult. Sunt foarte mandra de munca pe care o fac zi de zi.
- Suntem sanatosi, de obicei si de felul nostru, si nesimandicosi.

Dragostea lui, grija, rabdarea infinita.. traiesc cu un sfant iubitor si traznit, pasionat de sporturi periculoase

Mai sunt fericita pentru ca nu port masca. Nu-mi confectionez fatade fericite si colorate armonios, in spatele carora mai bine sa nu te uiti vreodat'. Eu si cu mine, cum ma vad, asa sunt. Simplitatea e fericire. Eu in carne si oase, vie si libera .. ah ce bine e! :))

Cred ca primavara mi-a amintit. Ma dau cu bicicleta si simt cum fericirea imi vantura parul. prin nordul orasului neaparat, fitoasa de mine care sunt. De la Victoriei in sus e alta lume, fara blocaje, claxoane si spasme. Totul curge asa liin.. merg acasa cu 83 la ora, frunzis abundent imi inverzeste privirile . . e bine.

Si sa nu uitam de Placebo, care imi ofera ceva deep inside, niste vibratii de care-mi era foarte dor si pe care nu mi le pot oferi 98% din sunetele pe care le aud lately. Cred ca-mi pot pune linistita eticheta "fan Placebo" ha-haa

4 comments:

bp said...

bravo! nu-i putin lucru! hm... ma regasesc si eu in ce spui, daca se pune ca am facut copilul la fix 28:) si desi am sef, sint tot free as a bird la job, nu se baga nimeni in ce fac. si totusi... exista acea nemultumire care imi spune ca s-ar putea mai mult. in alt spatiu, eventual. visez la alte spatii. si da, ma bucur si eu sa gonesc in nord cu peste 80!

alex said...

hehe, deci stim despre ce vorbim aici :P
cat despre alte spatii.. da, Buc nu ramane cuibusorul dorit nici pt noi

diana said...

placebo rulz :)

si celelalte, evident, totusi..placebo rulz :))))

alex said...

hee.. ne vedem la concert (cat de repede, sper)